Hur du bäst tvättar din bil

, , Kommentarer inaktiverade för Hur du bäst tvättar din bil

Alla som någonsin tvättat bilen, säger med största säkerhet att högtryckstvätten är ett måste. Andra sjunger ut sin glädje över att polera bilen för hand. Vilket som ger det bästa resultatet är svårt att säga. I det ena läget handlar det om hur noga du är, medan det andra handlar om den tid du lägger ned.

Något som också spelar in på hur bra resultat du får av din biltvätt, är vilka produkter du använder för arbetet. För de bästa produkterna finns det mer tips på nätet. Se dock alltid till att handla från en seriös butik, med kunskap inom området.

Dessa produkter behöver du för en bra biltvätt

När du tvättar bilen, sker inte detta bara på utsidan. Insidan och inredningen i din bil, behöver också snyggas till. För själva tvätten behöver du då biltvättmedel samt en bra vinyltvätt. Insidan av din bil kan även behöva det miraklet en dammsugare kan leverera.

När din bil är ren och fin, vill du också att den ska skina. I det läget blir valet ett polermedel. Oavsett om du väljer att polera för hand, eller om du ska köpa mjuka kuddar till en polermaskin så får du en skinande ren bil.